Verzenden & retourneren

Verzenden en ophalen

 

Ophalen:
Bestellingen kunt u bij onze winkel aan de Steenstraat ophalen tijdens
onze openingstijden:


Dinsdag  t/m donderdag van 09.30 tot 17.30
Vrijdag          van 09.30 tot 20.00
Zaterdag       van 09.30 tot 17.00

Verzenden:
Bestellingen die geplaatst worden op werkdagen voor 14.00 zullen
dezelfde dag verzonden worden. Bestellingen die wij op zaterdag en zondag ontvangen worden verzonden op maandag.

Pakketten worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd door PostNL, maar altijd
binnen 2 bezorgdagen  (maandag t/m zaterdag) Via de track en trace code kun je zien in welk tijdsvak de bezorger komt. Mocht je niet thuis zijn op het moment van bezorging dan kan het pakje afgegeven zijn bij de buren of op een PostNL punt in de buurt. Als het goed is heb je dan een kaartje ontvangen met een “ niet-thuiscode”. Hiermee zie je op track en trace waar het pakket opgehaald kan worden. Mocht de bestelling niet binnen een week opgehaald zijn dan verstuurd post nl de bestelling terug naar ons. In overleg kunnen we de order dan nogmaals versturen, maar dan brengen we wel de verzendkosten opnieuw in rekening. De bestelling zullen we dan in overleg versturen als we de kosten voor de verzending binnen hebben.

 

Retour:

Artikelen kunt u binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen of afgeven
in onze winkel mits het artikel en de doos niet beschadigd is en alle labels er nog aan zitten.

Indien u de volledige bestelling retourneert zullen wij het volledige bedrag van de order  inclusief verzendkosten binnen 3 werkdagen terug storten op uw rekening. Indien u een gedeelte van de order retour stuurt dan zullen we het bedrag van de artikelen die retour zijn gekomen binnen 3 werkdagen aan u overmaken op uw rekening.

De artikelen kunt u aan ons retourneren het liefste in de verpakking waarin u het ook ontvangen heeft. Graag in de verpakking de bestellijst toevoegen zodat wij weten van wie de retourzending afkomstig is.

De artikelen en de verpakking van het artikel moeten onbeschadigd zijn, mochten wij constateren dat het artikel of de verpakking toch beschadigd is dan zullen wij de waardevermindering van het product aan u doorbelasten.

De retourzending is voor risico en rekening van de koper, mocht de retourzending zoekraken of tijdens transport beschadigd raken dan ligt de aansprakelijkheid bij de klant en niet bij Lieve mijn.

Bij besteding boven de  € 200,00 betaal je geen verzendkosten (Binnen Nederland)

Verzendkosten Nederland € 6,95

Verzendkosten België en Duitsland € 8,95