Over ons

Lieve mijn is een unieke winkel die gespecialiseerd is in duurzame, educatieve en open-einde baby- en kinderproducten.Wendy is een trotse (bonus)moeder van zeven kinderen en haar liefde voor baby's en kinderen heeft haar geïnspireerd om een winkel te creëren waar ouders hoogwaardige producten kunnen vinden die de ontwikkeling en het plezier van hun kinderen bevorderen.

Productaanbod: Lieve Mijn biedt een uitgebreid assortiment duurzame en educatieve producten voor baby's en kinderen van alle leeftijden. Van speelgoed en kleding tot boeken en verzorgingsproducten, de winkel heeft alles wat ouders nodig hebben om hun kinderen gelukkig en gezond te houden. Elk product wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Duurzaamheid: Bij Lieve Mijn staat duurzaamheid centraal. Alle producten worden gekozen met het oog op milieuvriendelijkheid en ethische productie. De winkel biedt bijvoorbeeld biologisch katoenen kleding, speelgoed gemaakt van gerecyclede materialen en verzorgingsproducten zonder schadelijke chemicaliën. Lieve Mijn werkt samen met leveranciers die dezelfde waarden delen.

Educatieve benadering: Lieve Mijn gelooft in de kracht van educatief speelgoed en materialen om kinderen te stimuleren en hun nieuwsgierigheid te prikkelen. De winkel biedt een breed scala aan educatieve producten die de cognitieve, motorische en sociale vaardigheden van kinderen bevorderen. 

Open einde: Lieve Mijn moedigt ouders en kinderen aan om hun creativiteit te ontdekken en te ontwikkelen. Naast het aanbieden van educatieve producten, geeft de winkel ook ruimte aan open-eindspel. Dit omvat speelgoed en materialen die kinderen uitnodigen om hun eigen verbeelding en fantasie te gebruiken, waardoor ze vrij kunnen experimenteren en hun eigen unieke verhalen kunnen creëren.

Lieve Mijn is niet alleen een winkel, maar ook een gemeenschap waar ouders elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen delen en advies kunnen krijgen. Wendy haar dochter Amber en haar moeder Annie streven ernaar om een warme en gastvrije omgeving te creëren waar ouders zich ondersteund voelen tijdens hun reis als opvoeders.

Met Lieve's toewijding aan duurzaamheid, educatie en open einde, is haar winkel de ideale plek voor ouders die op zoek zijn naar hoogwaardige producten die zowel het welzijn als de ontwikkel